Directeur

Al sinds de oprichting van Adburdias in 1994 laat ik mij door deze betrokken, deskundige en creatieve Adviseurs in verbeteren bijstaan. In de loop der jaren werkte ik bij verschillende organisaties, die in beweging waren of moesten komen. Steeds ontstond de behoefte aan de deskundigheid van Adburdias. Deskundigheid op het gebied van, bijvoorbeeld, certificering, ontwikkeling van een normenkader, audits, training, procesverbetering, kwaliteitsverbetering of management. In de meeste gevallen had ik te maken met Diederik van der Burg persoonlijk.
Uit het feit dat ik Diederik en zijn mensen bij herhaling heb gebeld, blijkt wel dat ik tevreden ben over de dienstverlening van Adburdias. Heel tevreden zelfs! Niet alleen over de stateofart kennis en uitgebreide ervaring, die ze altijd weer laten zien, maar zeker ook over de kwaliteit van hun eigen dienstverlening: ze luisteren écht, spreken je waar nodig tegen, komen hun afspraken altijd na, leveren volgens plan en hebben een net tarief. Ze doen de dingen goed.

Diederik is daarbij gewoon een prettige, integere vent, die als dat wat toevoegt niet voor het gebaande pad kiest. Niet onbelangrijke eigenschappen als het om een adviseur gaat.

Scroll naar boven