Inspiratiemails

Vind je het leuk om geregeld door een bericht in je inbox op ideeën gebracht te worden? Schrijf je dan hieronder in voor onze inspiratiemails!

Je kunt dan het volgende verwachten. Twee keer per maand versturen wij je een e-mail die een kritisch of verhelderend licht werpt op een onderwerp gerelateerd aan 'de goede dingen goed doen'. De berichten gaan dus over leiderschap, leiding geven (managen), verbeteren, kwaliteitsmanagement, klantgerichtheid, enzovoorts. En heel af en toe mailen wij buiten die cyclus om een bericht gerelateerd aan de actualiteit.

Hoe zit het me je privacy?

De persoonsgegevens die je hierboven invult worden door ons uitsluitend gebruikt om je onze inspiratiemails toe te sturen. Ze worden nooit aan derden verstrekt.
In elke e-mail is een link opgenomen waarmee je je gegevens kunt wijzigen. Ook staat onderaan elk bericht een link waarmee je je direct kunt afmelden; je zult dan geen inspiratiemails meer ontvangen. Als je wilt dat je gegevens ook verwijderd worden, lees dan in onze privacyverklaring hoe je dat aan ons kenbaar kunt maken.

Scroll naar boven